Schitteren op de mooiste dag van je leven

De mooiste dag van je leven wil je toch op rolletjes laten lopen.
Bij HairMagic heb je zeker weten een zorg minder aan je hoofd.

Als bruid kondig je vaak een jaar tot een half jaar van te voren aan dat je gaat trouwen. Voordat ik aan je bruidskapsel begin, wil ik veel over je haar, bruidskleding en specifieke wensen te weten komen. Samen maken we een bruidskapselplan.

Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Vanuit dit gesprek kan ik opmaken wat voor type je bent en hoe de bruidskleding er uit ziet.
Zo’n 6 a 8 weken voor de bruiloft kom je naar de salon voor een proefkapsel.
Dit leg ik direct vast op de foto, zo kunnen wij de dag zelf hier op terugvallen!

Mijn advies is om na het aangemeten proefkapsel dezelfde dag nog de jurk te passen en er een foto van te laten maken. Zo krijg je een totaalbeeld en kunnen, indien nodig, er nog dingen aangepast worden.

Op de dag van het huwelijk kom je naar de salon of (indien) gewenst kom ik op locatie.
We kunnen snel en doeltreffend werken, omdat al het voorwerk goed is uitgewerkt en doorgesproken. Het haar hoeft natuurlijk niet te worden opgestoken. Los of kort en sportief kan ook.

Bruidsaccessoires voor in je haar? Geen nood, in de salon heb ik ook een assortiment haar-accessoires. Zo kun je tussen verschillende haar-accessoires kiezen en meteen zien welke het mooiste bij jouw kapsel past.

Voor de mooiste dag van je leven kan je ook kiezen voor haarstukken. Deze worden in het haar vastgemaakt met een klemmetje, eenvoudig te verwijderen dus! Je kunt de haarstukken huren voor €75,00 daarbij komt een borg van €40,00. Mocht je langer plezier willen hebben van een haarstuk, dan maak ik deze van te voren op de gewenste manier alvast klaar voor in het haar, zodat je daarna nog een langere tijd kunt genieten van een mooie volle bos haar en zo prachtig op je onvergetelijke honeymoon kunt gaan.

Voor deze volume behandeling of verlenging, gelden de normale prijzen.

Mocht je een touch-up willen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.
Hier bedoel ik mee; dat mocht je gedurende je trouwdag van kapsel willen veranderen of deze willen bijwerken ‘bijvoorbeeld voor het grote feest in de avond’, dan werk ik je kapsel bij of maak ik er weer een nieuwe creatie van, dit is vaak erg leuk voor op de foto’s!

Prijzen

Bij HairMagic ben je in goeie handen. Maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek waarbij we je look bespreken, de planning doornemen voor o.a. je proefkapsel en een prijsindicatie afgeven. Desgewenst kom ik op je trouwdag naar je toe. Voor een complete uitleg zie het kopje bruidskapsels.

Tip! Neem bij het oriënterend gesprek je ideeën / looks mee.

Gratis intake gesprek
Bruidskapsel inclusief proefkapsel € 245,00
Hairstyling bruidsmeisje v.a. € 29,50
Hairstyling wedding guest v.a. € 36,50
Hairstyling wedding guest met setting v.a. € 75,00
Touch-up Bruid op locatie v.a. € 95,00
Bruidskapsels op locatie, in overleg

Mochten er vragen zijn of bijzondere wensen, dan ben ik er om ze op te lossen.