Gespecialiseerd in hairextensions

HairMagic is een erkend bedrijf en gespecialiseerd in het plaatsen van haarstukken en extensions. Wat nu als je de mogelijkheden hieronder hebt gelezen en denkt: zou dit iets voor mij zijn, maar je hebt geen idee wat je moet kiezen? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we samen overleggen. Wat zijn je wensen en wat past hier dan het beste bij? Hier komen we samen zeker uit!

Hair Weave

Een Hair Weave is een methode met een haarmat. Dit is een vaste baan van real human hair, waarbij er een vlechtje in je haar wordt gezet van een halve cm breed. Daar wordt de hair weave aan vast genaaid. Na 6 tot 8 weken kun je de hair weave door mij omhoog laten plaatsen en heb je er opnieuw plezier van.

Dit is een cold fusion methode. Er komt geen warmte aan te pas. Deze methode blijft ongeveer 6 tot 8 weken zitten. Je kunt de hairextensions hergebruiken en weer omhoog plaatsen. Verzorg je het haar goed, dan heb je er ook een langere tijd plezier van. Deze methode is verkrijgbaar in de lengtes 40 cm, 50 cm en 60 cm en kan naar wens worden aangepast. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Micro Weave

Een Micro Weave is eigenlijk hetzelfde als de Hair Weave. Alleen wordt deze met speciale micro-ringen vast gezet. Hiervoor gebruik ik een ringetje met een siliconen binnenring, zodat deze het eigen haar te allen tijden beschermt. Dit blijft uiteraard goed zitten. Na 6 tot 8 weken kan je deze door mij op laten schuiven en heb je er opnieuw plezier van!

Dit is een cold fusion methode. Er komt geen warmte aan te pas. Deze methode blijft 6 tot 8 weken zitten. Je kunt de hairextensions hergebruiken en weer omhoog plaatsen. Verzorg je het haar goed, dan heb je er ook een langere tijd plezier van. Deze methode is verkrijgbaar in de lengtes 40 cm, 50 cm en 60 cm en kan naar wens worden aangepast. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Een andere mogelijkheid is een combinatie van de Hair Weave en de Mirco Weave

In plaats van een vlechtje kan ik ook een horizontale baan met siliconen micro-ringen zetten en daar de hair weave aan vast naaien. Het is net waar je eigen voorkeur naar uitgaat!

De diverse “one on one”-extensions:
Wax extensions:

Keratine wax extensions zijn individuele extensions, welke door middel van verwarmde wax aan je haar wordt bevestigd. Hierin kan je kiezen tussen ronde of platte waxjes. De ronde extensions vallen dan ook rond en de platte extensions vallen als een mooi klein waaiertje prachtig naast elkaar naar beneden. Verzorg je haar goed, dan heb je er ongeveer 4 maanden plezier van.

Dit is een hot fusion methode. Hierbij komt warmte aan te pas. Deze methode blijft ongeveer 4 maanden zitten. Verwijder Wax extensions echter nooit zelf! Hiermee kan je je eigen haar namelijk enorm beschadigen. Dit gebeurt op professionele wijze in de salon met een verwijder vloeistof, welke ervoor zorgt, dat de wax je eigen haar loslaat en zo beschadigingen voorkomt. Deze methode is verkrijgbaar in de lengtes 40 cm, 50 cm en 60 cm en kan naar wens worden aangepast. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Nano ringen

Deze hairextensions plaats je met een nanoring en ook hier komt geen warmte aan te pas. Bovendien kun je ze gemakkelijk opnieuw laten herplaatsen om langer van je haarverlenging te genieten. Door de zeer fijne aanhechting zijn ze mooi te verwerken in het eigen haar.

Dit is dus een cold fusion methode. Er komt geen warmte aan te pas. Met deze methode heb je ,als je ze goed verzorgt, er ongeveer 4 maanden plezier van. Je kunt de hairextensions hergebruiken en weer omhoog plaatsen. Deze methode is verkrijgbaar in 50 cm lengte en kan naar wens worden aangepast. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Tape extentions

Tape extensions zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze tape extensions zijn verkrijgbaar in de lengte 50 cm. Tape extensions zijn veilig voor het eigen haar en kunnen in de salon opnieuw geplaatst worden of verwijderd met een speciale vloeistof.

Voorbehandeling eigen haar:
Tape extensions kunnen niet geplaatst worden op vet of vuil haar. Zorg dat het haar een paar keer goed gewassen is en gebruik geen masker of conditioner. Droog het haar helemaal droog met de föhn, voordat de extensions geplaatst worden. U kunt dit ter voorbereiding zelf doen, maar dit is ook mogelijk in de salon.

Dit is een cold fusion methode, er komt geen warmte aan te pas. Deze methode blijft ongeveer 3 maanden zitten. Je kunt de hairextensions hergebruiken en weer omhoog plaatsen. Deze methode is verkrijgbaar in 50 cm lengte en kan naar wens worden aangepast. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Microring of T-tip hairextensions

Zowel de T-tip extensions als de microring extensions worden geplaatst met microringen, dit is een ringetje met een siliconen binnen ring, zodat deze het eigen haar ten alle tijden beschermt.

Dit is een cold fusion methode, er komt geen warmte aan te pas. De extensions blijven ongeveer 4 maanden zitten. Omdat de T-tip plat is heeft hij een betere spreiding dan de one on one microring extensions en valt deze dus mooier. Je kunt de hairextensions als je ze goed verzorgt weer hergebruiken en omhoog laten plaatsen. Bij deze methode is de lengte 50 cm, maar deze kan uiteraard naar wens worden aangepast. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Lengtes en hoeveelheden vindt u onder het kopje prijzen.