De methodes voor Volume of Verlengen

Wanneer je meer volume in het haar wilt creëren, zijn hairextensions de ideale oplossing. Dan worden er extensions in je eigen haarlengte toegevoegd, zodat je meer haar en dus een voller kapsel krijgt. Hiermee behaal je al snel een prachtig resultaat en mogelijk met de methode waar jouw voorkeur naar uit gaat en wat het beste bij je past.

Wanneer je je haar wilt verlengen dan heb je meer extensions nodig dan bij een volumebehandeling. Een volumebehandeling maakt het haar voller, maar niet langer. Een haarverlening maakt het haar langer en ook meteen mooi vol! Ben je na de onderstaande uitleg niet zeker van wat het beste bij je zou passen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!

Volume of Verlengen?

Er zijn momenteel diverse verschillende methodes om dit toe te passen. Ik heb alle methodes zelf al een keer gedragen. Je kunt mij gerust een ervaringsdeskundige noemen. Welke methode voor jou het meest geschikt is, is eigenlijk wat je zelf als het prettigst ervaart en wat het beste bij je zou passen. De één kiest namelijk voor een hair-weave; de ander heeft liever losse extensions. Het is het belangrijkst dat het een mooie toevoeging is aan je eigen haar, waarbij je het verschil van echt niet kunt zien.

Ik werk alleen met 100% human en remy haar! Remy betekent dat alle haarschubben dezelfde richting opstaan, waardoor de haren niet gaan klitten of verwarring geeft. Hoe fijn is het, dat je nu geen 2 jaar of langer meer hoeft te wachten, tot je eigen haar een keer de lengte heeft, die je graag zou willen.

Als het haar er goed ingezet en verzorgd wordt, heb je er enorm veel en lang plezier van. Op de startpagina vind je hierover meer onder het kopje verzorgen. Ook ik ken de horror verhalen en geloof me, ik heb er ondertussen al heel wat van gezien. Laat een verlenging of volumebehandeling dan ook nooit zomaar ergens zetten!