Vlechtworkshop

Mam, ik wil graag twee vlechten er bovenop net als op tv!
Op deze vraag heeft Hair-Magic een antwoord, bij mij kan je ook een vlecht workshop volgen.

Er is keuze uit een basis en een gevorderde workshop.
Dit is een gezellige avond, waarin ik je de technieken kan leren die je graag onder de knie wilt krijgen.
Je kunt dit met vriendinnen doen, maar ook individueel is dit een leuke leerzame workshop om te volgen.

Oefenen in kleine groepjes

Ik geef de workshop in groepjes van 4, zodat ik ook voor iedereen de tijd heb om de technieken uit te leggen.
Wij oefenen op oefenhoofden; deze blijven keurig stil zitten en roepen ook geen auw mocht er iets te hard aan het haar worden getrokken. Mocht je met z’n vieren zijn, dan kan je meteen contact met mij opnemen om een avond of dagdeel te plannen. Vind je het zelf leuk om een workshop te volgen, houd dan mijn website in de gaten voor de datums wanneer deze plaats zullen vinden. Hier kan je je voor inschrijven.

Prijs & Tijden

De vlechtworkshop zal worden gegeven in de avonden.
Van 19.00 tot 21.30 uur, incl koffie/thee en uiteraard met iets lekkers.

De kosten bedragen € 45,- per persoon.

Tijden

Workshop rooster + tijden.

Workshop rooster en tijden zijn nog niet bekend.

Kijk voor meer informatie op Facebook

Maak direct een afspraak!